Zakelijke pagina Verzekeraars

Voor u als verzekeraar is een goede doorloop van ziekenhuisopnames belangrijk. Naast dat de opnameduur zo kort en functioneel mogelijk kan zijn middels een goede doorloop zorgt ook een goede informatiestroom en voorlichting naar patiënten voor een vermindering in complicaties en oponthoud rondom operaties.  Kinderen vormen hierbij een doelgroep die specifieke aandacht vraagt. Angst en onwetendheid bij kinderen kan in dit voorbereidingstraject ( nog extra wanneer het spoed is), voor oponthoud zorgen. Met een goede voorlichting en een goed voorlichtingsproces kan een betere doorstroming tijdens de ziekenhuisopname worden bewerkstelligd. Dit draagt bij aan een optimalisatie van de werkprocessen in een ziekenhuis en tevens een optimalisatie van een zo kort mogelijke opnameduur.

Het voorlichtingsproces begint bij voorkeur thuis al. In een veilige omgeving voor kinderen waar zij samen met hun ouders het boekje Een operatie voor Fientje kunnen (voor-)lezen. De kracht van herhaling heeft een positief effect en zorgt ervoor dat er niet alleen herkenning maar ook een gevoel van veiligheid (ik heb nu wat grip, want ik weet wat er gaat gebeuren) ontstaat.

Voor u als verzekeraar een cruciaal aspect en daarmee is onderstaand boek een waardevol product om uw verzekeringsnemers( gezinnen met kinderen) in te faciliteren.

We denken graag met u mee voor een aanbieding op maat. Ook is het mogelijk van dit boekje een maatwerk product te maken. Neem hiervoor contact met ons op.

 

 

zakelijke pagina verzekeraars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.